L’hoteler Sergi Travé relata trucades amb insults i amenaces

0
1249

L’administrador de l’establiment figuerenc va declarar dimecres passat sense que es fes pública la seva imatge


 

Dimecres de la setmana passada van declarar en el judici de l’1-O, que se celebra al Tribunal Suprem, hotelers que van allotjar policies abans de l’1 d’octubre del 2017. Entre aquests hi havia l’administrador de l’Hotel Travé de Figueres, Sergi Travé. El testimoni va demanar poder declarar sense que es fes pública la seva imatge.

L’hoteler figuerenc va explicar que va rebre pressions via telefònica per acollir agents de la policia. L’establiment es va encarregar d’allotjar agents de la policia espanyola entre el setembre i l’octubre del 2017. A preguntes del fiscal Fidel Cadena, Travé va explicar que es van fer dues concentracions davant de l’hotel, una d’estudiants per protestar per la presència dels agents i una altra de signe contrari, per donar suport a la policia espanyola. El responsable de l’establiment va negar que es fessin actes «d’assetjament» cap als policies i va afirmar que les concentracions eren «pacífiques». Va afegir també que, tot i això, la policia va establir un perímetre de seguretat per impedir que els manifestants arribessin a la porta de l’hotel.

El propietari de l’establiment hoteler va relatar que van rebre trucades amenaçadores per fer «pressió» perquè els agents marxessin. Sobre el contingut de les trucades, va dir que eren «des d’insults fins a alguna amenaça» de «boicot» a l’hotel.

El responsable de l’establiment va comunicar aquesta «pressió» a la Policia Nacional, ja que, segons va explicar en el judici, l’ambient els impedia «exercir la feina amb normalitat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li