L’hospital millora els espais de treball i descans dels professionals

0
652

Les obres, que costaran vora els 200.000 euros i s’allargaran uns tres mesos, s’han dividit en dues fases


L’Hospital de Figueres ha començat les obres per millorar les sales de treball i descans assistencial de les plantes d’hospitalització. Aquest projecte és fruit dels canvis i requeriments que s’han incorporat en el transcurs de la pandèmia, i servirà per posar al dia les instal·lacions i fer una redistribució dels espais perquè s’adeqüin a les necessitats dels usuaris i dels professionals.

Les obres, que costaran uns 200.000 euros i s’allargaran tres mesos, es dividiran en dues fases. Ara s’està executant la primera, que ha començat amb la renovació de la segona planta d’hospitalització. S’hi està construint un locutori, un despatx que permetrà que els professionals de traumatologia i cirurgia puguin parlar amb els familiars dels pacients amb més privacitat. També s’està reconvertint una sala en despatx de treball per al servei d’otorinolaringologia i s’estan reordenant i millorant els espais de treball de l’equip de cirurgia.

La segona fase de les obres començarà a la segona quinzena d’abril i permetrà modernitzar les instal·lacions de la primera planta d’hospitalització. L’office de Medicina Interna es traslladarà a un espai més adequat a les seves necessitats; a l’antiga zona d’educació maternal s’hi habilitarà una sala de treball conjunta per als professionals, i es renovaran els espais de les unitats de pneumologia, cardiologia i neurologia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li