L’hora de l’espectacle

0
356

Ara sí que ha començat la marxa enrere per a l’inici del Festival del Circ. Artistes i animals ja són a la ciutat, els assajos estan en marxa i la infraestructura al recinte Firal ja està gairebé enllestida.
Amb 16.000 entrades venudes, les perspectives dels organitzadors són bones per acabar exhaurint les 21.000 localitats que es van posar a la venda.
Les gales començaran dijous a la tarda i es perllongaran fins dilluns. Com en el primer any, els artistes convidats es divideixen en dos espectacles, el Blau i Vermell (a la següent pàgina es detalla la selecció), que es repeteixen quatre vegades cadascun en diferents horaris durant el llarg cap de setmana.
Els millors números seran seleccionats per competir en la gala oficial de dilluns a la nit (Espectacle Or), durant la qual es farà saber el noms dels guanyadors. Així, si algú vol veure totes les actuacions haurà de veure (i pagar) els dos xous. Tot i que una altra possibilitat és comprar entrades per a l’Espectacle Or i veure un resum del millor així com la cerimònia de premis.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li