L’Home dels Nassos fa la seva tradicional aparició acompanyat de Narcís Monturiol

0
591

Abans de fer la seva aparició, els dos il·lustres personatges van ser sotmesos a una prova PCR, que va donar negatiu, motiu pel qual van poder fer la seva passejada sense utilitzar la mascareta


Un any més, l’Home dels Nassos es va passejar per Figueres el darrer dia de l’any. La tradició diu que aquest emblemàtic personatge té tants nassos com dies li resten a l’any, per això no es d’estranyar que en la seva aparició del 31 de desembre només n’hi quedés un. Aquest any portava companyia. Anava acompanyat de l’il·lustríssim Narcís Monturiol que enguany ja supera el bicentenari. Els dos personatges varen recórrer els carrers més cèntrics de la capital de la comarca, aturant-se en diversos locals comercials i fent-se fotografies amb tot aquell que els hi demanava. A més a més, van tenir temps de visitar els sanitaris, a qui van saludar des de l’exterior.

Abans de fer la seva aparició, els dos il·lustres personatges van ser sotmesos a una prova PCR, que va donar negatiu, motiu pel qual van poder fer la seva passejada sense utilitzar la mascareta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li