L’Handbol Empordà s’assegura el futur

0
592

No hi ha res com una bona base per consolidar un projecte. Aquesta màxima la tenen ben apresa a l’Handbol Empordà, club nascut de la unió entre el CHJ Roses i el CH Esplais que en aquests moments es troba immers en les finalitzacions dels respectius campionats però sempre amb un ull focalitzat cap al futur.
De fet, la vessant formativa de l’entitat s’estén a totes direccions, des dels equips de categories més iniciàtiques fins al sènior, que enguany ha obtingut una meritòria novena posició amb un equip amb la meitat dels seus integrants juvenils. “L’objectiu d’aquest any era similar al de la temporada passada, quan vam pujar de categoria tot i que aquest no era l’objectiu: fomentar la formació i a partir d’aquí veure com es desenvolupen els resultats. Al final hem mantingut la categoria i el balanç és bo”, explica Eduard Berta, director tècnic del club i entrenador en alguns equips de base.
Les novetats arriben a l’hora de plantejar les expectatives del sènior per al proper curs. “L’any vinent segurament podrem recuperar l’equip juvenil, en funció que això pugui ser possible els objectius del primer equip seran uns o altres. Si aconseguim un juvenil haurem de mirar de col·locar l’equip sènior més amunt, però si no es pot fer haurem de continuar amb el que ja hem fet aquesta temporada”, explica Berta. El desenllaç d’un hipotètic conjunt juvenil es podrà començar a resoldre aquesta setmana, quan s’esclarirà quants dels cadets volen continuar lligats al club i quantes incorporacions es poden concretar.
La possible aparició d’un juvenil resulta simptomàtica del bon estat de salut de la cantera del club altempordanès. Ho assenyala Berta, que apunta que “tenen molts equips complerts” i que en alguns casos, com per exemple amb els infantils, s’ha hagut de desdoblar la plantilla en dos equips perquè hi havia massa jugadors. “La base ha fet un pas endavant”, detalla el director tècnic, que recorda que per primera vegada s’ha pogut crear un equip aleví femení que tindrà continuïtat la temporada vinent.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li