“L’europeu m’ha de servir com a experiència per al mundial sub-20”

0
686

Va disputar el Campionat d’Europa sub-21 amb la selecció catalana. Com valora l’experiència?
Ha estat molt bona. Vam estar a Platja d’Aro una setmana amb els companys i vam fer una pinya molt gran com a equip. Jo era dels petits, amb 19 anys, i m’ha de servir com a experiència per al mundial sub-20 de l’any vinent. No he pogut participar gaire a l’europeu, però estic molt content d’haver aportat el meu granet de sorra i d’haver viscut aquesta experiència.

No ha tingut sort amb les lesions en aquest campionat.
Al primer entrenament vaig topar amb un company, em vaig fer un trau i no em van poder convocar per al primer partit, ja que la ferida encara estava oberta. Vaig entrar a la llista del segon, però no vaig jugar ni un minut perquè encara no estava del tot bé. Vaig participar bastant contra Euskadi, i crec que vaig fer un bon partit, però un rival em va donar un cop de colze a la costella i vaig patir una fissura que em va deixar fora de l’últim partit, contra la República Txeca.

Catalunya va acabar tercera, però va tenir el títol molt a prop.
Va ser un europeu una mica estrany. Vam perdre l’últim partit per 1-0, però amb un empat i el triomf als penals ens hauríem proclamat campions d’Europa. Vam tenir mala sort, el seu gol va arribar en una jugada d’estratègia, en una falta. No van fer gaire mèrits, mentre que nosaltres vam ser superiors i vam fer dos pals. Cara a porta no vam estar encertats.

Per qualitat, Bèlgica va estar a un nivell superior als txecs.
En la meva opinió, és el millor equip que ha passat per l’europeu. Contra ells vam fer molt bon partit i van tenir sort cara a porteria (4-4 i victòria de Catalunya als penals), la sort que ens va faltar contra Txèquia. En el primer partit, van empatar a quatre gols contra els txecs, tot i que van arribar a dominar per 4-1.

Què li ha aportat l’europeu?
En primer lloc, una experiència molt bonica que no tens l’oportunitat de viure de forma habitual. I després, m’he emportat 17 amics, incloent el cos tècnic, que sempre m’ha donat suport. Em quedo amb l’experiència viscuda i amb el grup unit. Tots ens ajudàvem i érem una pinya.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li