L’estructura del govern quadripartit

0
1806

Les dedicacions exclusives seran quatre (Agnès Lladó, Ester Marcos, César Barrenechea i Sònia Trilla) i les parcials dues (Pere Casellas i José Castellón)


Cinc dies abans del ple extraordinari, el govern quadripartit va presentar oficialment el cartipàs municipal. Una estructura liderada per l’alcaldessa, Agnès Lladó, que compta amb tres grans àrees. Es tracta de Territori, Espai Públic i Medi Ambient, dirigida pel vicealcalde, Pere Casellas; Progrés Econòmic, Cohesió Social i d’Atenció a les Persones i Civisme, comandada pel primer tinent d’alcalde, Jesús Quiroga. I Economia, Serveis Generals i Govern Obert, que assumeix la segona tinenta d’alcaldia, Maria Gratacós. Les dedicacions exclusives seran quatre (Agnès Lladó, Ester Marcos, César Barrenechea i Sònia Trilla) i les parcials dues (Pere Casellas i José Castellón).
L’oposició de Junts per Figueres va criticar que «els sous del nou govern es disparen el 150% i sumen més de 250.000 euros a l’any». El vicealcalde, Pere Casellas, va respondre que la comparativa era «interessadament errònia» i que s’havia de fer amb el govern de Marta Felip del 2015. Casellas deia que en relació amb el 2015 el cost de les dedicacions exclusives i parcials era el mateix i que ara els sous eventuals havien baixat un 20%. Hi va haver picabaralla intensa a les xarxes entre el portaveu de JxF, Jordi Masquef, i Pere Casellas, que es van acusar mútuament de mentir.

*Pots consultar l’estructura del govern quadripartit detallada, aquĂ­.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li