L’espai del Canal Gran serà un mirador cap als Aiguamolls

0
996

El projecte preveu millorar i modernitzar la zona verda, que comportarà una inversió de 149.000 euros


 

L’Ajuntament de Roses acaba d’aprovar el projecte per millorar i modernitzar la zona verda situada entre el carrer del Riu Ridaura i el Canal Gran, a la urbanització de Santa Margarida. La privilegiada situació d’aquest espai, amb vistes obertes al Parc de Natural dels Aiguamolls, s’ha tingut en compte en el projecte, que emfatitzarà la seva funció com a mirador d’aquest espai natural.

El projecte aprovat preveu una reformulació de tota l’àrea, de 2.700 m² de superfície, que incorporarà un espai de descans i estada amb bancs i una zona de jocs infantils, i també una franja construïda amb entarimat de fusta destinada a passeig, que resseguirà la corba de contacte amb l’aigua del Canal Gran i servirà de mirador dels Aiguamolls que s’obren a l’altra riba.

Les obres previstes consistiran en la demolició del paviment i la vorada existents actualment, i la substitució per una combinació de paviments que diferenciarà la zona d’estada amb la de jocs infantils. A més, a banda dels pins actuals, s’afegiran tamarius a la zona i també es faran les actuacions de rec, enllumenat i reparació del mur. El projecte comptarà amb un pressupost de 149.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li