L’Espai de l’Estalvi i l’autoconsum

0
986

La companyia Endesa, a través del seu Espai de l’Estalvi, continua fomentant l’eficiència energètica i els seus múltiples avantatges


 

La companyia Endesa, a través del seu Espai de l’Estalvi, continua fomentant l’eficiència energètica i els seus múltiples avantatges. Ara bé, què significa, l’eficiència energètica? Es tracta de l’optimització del consum d’energia que ens permet assolir els mateixos nivells de confort i qualitat de vida amb la implementació de mecanismes per estalviar energia i evitar pèrdues durant tot el procés. 

En aquest sentit, des d’Endesa projecten alguns consells per poder millorar l’eficiència energètica en el dia a dia. 

  • Aprofitar la llum natural i canviar les bombetes per LED: amb aquesta mesura es poden arribar a aconseguir valors d’eficiència per damunt del 80%, a més d’un gran estalvi en la factura. 
  • Reformes: és important apostar per electrodomèstics el més eficients possible, que a la llarga es tradueix en estalvi i en una gran millora de l’eficiència energètica de la llar. 
  • Calderes: cal regular la temperatura de l’aigua en funció de l’estació de l’any. 
  • Comunitat de veïns: apostar per llums LED i sistemes de detecció de presència millora l’eficiència dels sistemes d’il·luminació de les zones comunes. 
  • Tarifes: cada vegada hi ha més alternatives que et permeten consumir energia cent per cent sostenible amb tarifes planes de llum que tenen una quota totalment personalitzada segons les necessitats de cadascú. 

  • Consulta els consells, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li