L’Escoleta del Capgirell es fa gran

0
346

 El divendres 16 de setembre l’Escoleta de Trailrunning del Grup Excursionista Capgirell de Vilajuïga posava els fonaments d’un nou episodi en la seva trajectòria. Després d’haver-se consolidat al municipi vilajuïguenc, l’entitat va inaugurar aquell dia una nova seu a Llançà, on actualment ja hi ha una vintena de joves corredors durant el mes de setembre, període de portes obertes. “A Llançà hi havia ganes de fer alguna cosa d’aquest tipus i gràcies a la col·laboració de l’ajuntament i de la Unió Excursionista Llançanenca, més concretament de la seva secció de trail Tramuntanya, això ha estat possible”, explica Èric Torres, president del CE Capgirell.
El nou punt de trobada s’ubica al gimnàs de l’IES Llançà, que cedeix el protagonisme al trailrunning cada dilluns i divendres (17.30h-19h). Aquesta instal·lació es complementa amb el ja tradicional Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga (dimarts i dijous, 17.30h-19h) en el que ha de ser un camí de traçat paral·lel: “Al cap i a la fi aquest és un projecte únic, el que es farà a Vilajuïga es farà també a Llançà i viceversa”, detalla Torres.
A la vintena de joves que s’afegiran a Llançà s’hi ha de comptar els 35 joves que ja brinquen pel terreny de Vilajuïga, una xifra que voreja el límit logístic que pot assolir l’entitat ara com ara. “L’evolució és positiva perquè el volum de participants s’ha anat incrementant amb el temps. Però a part del creixement en sí, també és un bon símptoma veure com els petits i les seves famílies s’involucren amb les activitats que fem i ens ajuden en aspectes coordinatius, hi ha molt bon ambient”, diu Torres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li