
El nou projecte està dirigit a les empreses de la comarca, a qui pretén oferir una formació a mida en cada casa
L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà (EHAE) es va engalanar ahir per a la presentació del seu projecte estrella d’enguany, el Kitchen Coaching Empordà . En una entrevista a HORA NOVA recent, la directora del centre alt-empordanès, Sandra Gard, explicava que la nova iniciativa és «un projecte destinat a les empreses».
Arran dels atributs de la mateixa comarca, eminentment restauradora i hotelera, l’EHAE va creure convenient apostar pel personal qualificat, fruit pel qual va néixer Kitchen Coaching Empordà . «Cada vegada hi ha més demanda per treballar al sector i, en canvi, hi ha poca oferta. Molt del personal que ja hi treballa, o bé es queda endarrerit i no es recicla o bé li costa desfer-se dels mals vicis adquirits. I és per això que el projecte pretén ser una formació a mida per a les necessitats de cada empresa», apunta Gard.
El nou projecte, que serà paral·lel als habituals cursos de l’escola, té l’objectiu de brindar una formació plural: des de la cuina o la sala fins al mà rqueting o la seguretat, per citar-ne alguns exemples.
Leave a Reply