L’Escola d’Hostaleria presenta Kitchen Coaching Empordà

0
1762

El nou projecte està dirigit a les empreses de la comarca, a qui pretén oferir una formació a mida en cada casa


 

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà (EHAE) es va engalanar ahir per a la presentació del seu projecte estrella d’enguany, el Kitchen Coaching Empordà. En una entrevista a HORA NOVA recent, la directora del centre alt-empordanès, Sandra Gard, explicava que la nova iniciativa és «un projecte destinat a les empreses».

Arran dels atributs de la mateixa comarca, eminentment restauradora i hotelera, l’EHAE va creure convenient apostar pel personal qualificat, fruit pel qual va néixer Kitchen Coaching Empordà. «Cada vegada hi ha més demanda per treballar al sector i, en canvi, hi ha poca oferta. Molt del personal que ja hi treballa, o bé es queda endarrerit i no es recicla o bé li costa desfer-se dels mals vicis adquirits. I és per això que el projecte pretén ser una formació a mida per a les necessitats de cada empresa», apunta Gard.

El nou projecte, que serà paral·lel als habituals cursos de l’escola, té l’objectiu de brindar una formació plural: des de la cuina o la sala fins al màrqueting o la seguretat, per citar-ne alguns exemples.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li