L’escola de Biure estrena pati

0
1397

Els alumnes van fer diverses assemblees per planificar el projecte, i després el van executar amb l’ajuda de les famílies


 

L’escola Manuel de Pedrolo de Biure va inaugurar dissabte el nou pati, que els alumnes, juntament amb les seves famílies, han anat arreglant al llarg del curs. El projecte va estar pensat i planificat pels mateixos infants en assemblees fetes a classe, i durant tot l’any les famílies han anat quedant els dissabtes al matí per fer els treballs. On abans hi havia una gran pista i un tros de terra amb poc material, ara hi ha habilitat més espais de terra amb flors i plantes, dos sorrals amb materials reciclats i seients de palets, i hi han muntat una estructura amb tobogans, una cabanya i una pissarra exterior, entre altres. A més, els mateixos alumnes han pintat un dibuix a la paret.

La festa d’inauguració, que estava oberta a tot el poble, va servir perquè tant veïns com exalumnes veiessin la remodelació. A més, al llarg del matí es van organitzar diverses activitats, com per exemple una exposició de fotos i llibres antics (des de principis del segle XX fins al segle XXI), xerrades dels mestres i de l’AMPA, o un pica-pica i una arrossada popular.

Actualment l’escola Manuel de Pedrolo, que està inclosa en la ZER Les Salines, té 11 alumnes. I tant des de l’AMPA com des de la mateixa escola treballen per fer-la créixer. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li