L’escola Carme Guasch i Darné visita l’HORA NOVA

0
1871

Els alumnes de cinquè i sisè del centre educatiu van poder parlar amb els professionals que treballen al periòdic i després en van fer un escrit


 

“Visita al diari”. És el títol que encapçala l’escrit que els alumnes de cinquè i sisè de Primària de l’escola pública Carme Guasch i Darné, de Figueres, van fer arribar a l’HORA NOVA després de la visita a les instal·lacions del periòdic el passat dimecres, 15 de novembre. Després de conèixer com funcionen les diverses seccions del periòdic i de parlar amb els professionals que hi treballen, els alumnes del Carme Guasch van jugar a ser periodistes per un dia i van escriure l’article següent:

“El passat dimecres, 15 de novembre, un grup d’alumnes de Cicle Superior de l’escola Carme Guasch i DarnĂ© vam visitar la seu de l’HORA NOVA. Durant aquest curs, estem treballant en forma d’estudis diferents projectes. Un d’aquests tracta de com fer una revista. Per saber una mica mĂ©s, vam anar-hi. Vam poder fer una visita per tot l’edifici i descobrir què s’amaga al darrere de cada notĂ­cia (correcciĂł, publicitat, els diferents departaments, com fan les entrevistes…). TambĂ© ens van ensenyar com escollir les notĂ­cies i les dades del diari (l’origen, l’anterior tĂ­tol, etc.). Ens van atendre dues periodistes, les Gemmes, que van ser qui ens ho van explicar tot i qui, molt amablement, ens van respondre totes les preguntes de l’entrevista que havĂ­em preparat. Moltes grĂ cies!”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li