L’Escala tindrà pista polivalent al Camp dels Pilans per a la revetlla de Sant Joan

0
1308

Aquesta actuació és una primera fase d’un projecte més ambiciós que es preveu executar a la tardor i que ocuparà l’àmbit de tota la zona verda que hi ha en aquesta zona


 

Els treballs per construir una pista polivalent al barri del Camp dels Pilans de l’Escala ja han començat. L’obra, que es fa al costat del centre cívic, estarà enllestida abans de Sant Joan, segons informa l’Ajuntament.

Aquesta actuació és una primera fase d’un projecte més ambiciós que es preveu executar a la tardor i que ocuparà l’àmbit de tota la zona verda que hi ha en aquesta zona. De moment, es farà la pavimentació d’aquesta pista, que ha de servir per a activitats que es fan al barri, com el ball de la revetlla de Sant Joan o les havaneres. L’espai també estarà il·luminat.

Per més endavant es preveu habilitar la pista perquè es pugui utilitzar per a la pràctica d’esports. Després de l’estiu continuaran les actuacions en aquesta zona verda amb la construcció d’una pista d’atletisme, l’adequació d’una zona de pícnic i lleure i una zona per a la pràctica de trucs amb bicicleta. Inicialment, la inversió prevista és d’uns 150.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li