L’Escala selecciona 16 propostes en el taller de pressupostos

0
1380

Els tècnics municipals pressupostaran les diferents actuacions i a finals d’any hi haurà la votació, que estarà oberta a tots els empadronats al poble majors de 16 anys


 

Un total de 16 propostes per l’Escala han quedat seleccionades després del taller públic de priorització que es va celebrar el passat dimecres 17 d’octubre. Es tracta de les propostes que passen a la fase de votació dels Pressupostos participatius del municipi per al 2019. Els tècnics municipals pressupostaran les diferents actuacions i a finals d’any hi haurà la votació, que estarà oberta a tots els empadronats al poble majors de 16 anys.

Les propostes escollides pels veïns i veïnes són: una passarel·la per millorar l’accessibilitat a l’aigua a la platja, millorar la plaça Víctor Català, restaurar la plaça del Sòl d’en Saguer, senyalitzar punts d’interès turístic des de l’aparcament de Can Parals, un recorregut alternatiu per a bicicletes al carrer de Gràcia; senyalètica per fomentar el civisme, grades retràctils a la sala polivalent, wifi a equipaments municipals, senyalització viària de punts d’interès, millorar la casa del Gavià, millorar voreres a Riells de Dalt, senyalitzar usos de vianants i ciclistes, millorar la vorera del carrer Mallols, adequar el carrer Armallada, més places d’aparcament per a persones amb discapacitat i socialitzar la zona verda de la pineda dels tres pins. Les propostes es poden consultar al web del procés participatiu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li