L’Escala presenta la Festa Major

0
1046

La programació d’aquest any té previstes més d’una trentena d’activitats entre l’1 i el 5 de setembre


El municipi de l’Escala ha presentat el programa de la Festa Major de l’Escala 2021, prevista de l’1 al 5 de setembre, amb una programació que inclou més d’una trentena d’activitats. La primera d’elles serà l’obertura d’una exposició sobre el fons Joan Puig Guillot a l’Alfolí de la Sal l’1 de setembre. Precisament el pregoner d’aquest any serà el president de la Fundació Vila Casas, Antoni Vila Casas, que farà el pregó a la plaça de l’Ajuntament el mateix dia 1 a les 20.30 h. Aquella mateixa nit hi haurà un dels actes destacats de la Festa Major, amb l’obra Una estona amb Joan Pera: 100% humor a la plaça de l’Ajuntament.

També es farà a la plaça Catalunya una de les novetats d’aquest any: la cursa Xtrem Race —una cursa dins d’inflables amb un recorregut de 140 metres lineals— (3 de setembre) i el concert de fi de festa, amb Banda Neón. Altres novetats d’aquest any són sessions d’entrenament rural (1 de setembre), de planetari natural per observar les estrelles en família des de la Punta (3 de setembre, amb una conferència prèvia sobre astronomia), l’espectacle de flamenc a càrrec de Santos Amaya i Companyia (4 de setembre) o l’espectacle Laser Show, que es farà a la sala polivalent el dia 5 de setembre. També a la sala polivalent està previst l’espectacle de màgia Una nit amb el Mag Lari.

Totes les entrades són gratuïtes i s’han de reservar a través del web inscripcions.lescala.cat, a excepció dels espectacles de Joan Pera i el Mag Lari, que són de pagament i s’han de reservar a través de www.entrapolis.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li