L’Escala inicia la construcció d’una àrea de jocs per a infants

0
1475

Està previst que els treballs de la nova zona estiguin acabats al mes de setembre d’aquest 2018


 

La setmana passada es van posar en marxa les obres d’adequació d’una zona de jocs entre l’escola l’Esculapi i la llar d’infants municipal Ballmanetes, a l’Escala. Aquest era un dels projectes més votats de l’edició dels Pressupostos Participatius de l’any passat. L’objectiu és convertir el que fins ara era un solar en una àrea de jocs per a aquest entorn escolar. Aprofitant el desnivell del terreny es farà un tobogan i diferents espais, com un petit rocòdrom. A la part planera hi haurà diferents jocs i una porteria. També s’aprofita per millorar l’espai que hi ha davant l’escola l’Esculapi.

AL SETEMBRE. Està previst que els treballs estiguin acabats al mes de setembre. D’altra banda, pràcticament s’ha completat un altre dels projectes que estaven inclosos en els Pressupostos Participatius en aquesta mateixa zona. En aquest sentit, s’ha habilitat un carril bici i un millor itinerari per a vianants entre la zona escolar de l’Esculapi i el barri Rosa Lau. Hi ha una part que es fa pel carrer Àncora, que passa a ser d’un sol sentit de circulació per als cotxes. Una altra, s’ha creat un espai per a vianants i ciclistes resseguint el carrer dels Recs i del Puig.

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS. Amb els 100.000 euros que tenia cada projecte s’ha pogut fer aquesta primera part d’aquest itinerari, que en una segona fase està previst que arribi fins a la zona de Riells de Dalt.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li