L’Escala inclou una partida per reformar el carrer de Gràcia

0
968

ERC i En ComĂş es van abstenir en la votaciĂł del pressupost i Junts per Catalunya va votar-hi en contra


L’Escala va donar llum verda al pressupost del 2020 en el darrer ple municipal, celebrat el 4 de novembre. Els comptes es van aprovar amb els vots favorables de CP (Candidatura de Progrés), l’abstenció d’ERC i en Comú i amb l’oposició de Junts. La portaveu republicana, Etna Estrems, va justificar l’abstenció a les ordenances i als pressupostos com «a gest de bona voluntat i de no bloqueig a la feina del dia a dia municipal» .

Com a contrapartida, ERC ha aconseguit que el govern inclogui una partida per reformar el carrer de Gràcia, una de les vies principals d’accés al centre històric. Els republicans admeten que «no podrem començar cap obra durant el 2020, però creiem que és imprescindible començar a debatre quin és el projecte que cal tirar endavant, i per això era necessari especificar una partida en el pressupost de l’any vinent per desenvolupar el projecte arquitectònic». El carrer de Gràcia, d’un únic sentit, enllaça el passeig d’Empúries amb les altres platges i el centre històric.

El pressupost de l’Escala per al 2020 és de 24.484.781,46 euros, un 4,86% més que aquest any. S’hi preveuen gairebé 7 milions d’euros en inversions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li