L’Escala i Llançà, incloses en la marca Barris i Viles Marineres

0
1373

Begur va acollir l’acte d’entrega de les acreditacions impulsades per l’Agència Catalana de Turisme


Distintiu de turisme de qualitat promogut pel Departament d’Empresa i Coneixement, concretament, per l’Agència Catalana de Turisme (ACT). Per primera vegada s’han lliurat els diplomes acreditatius de la nova marca turística Barris i Viles Marineres. Entre aquest primer grup de 12 municipis hi ha Llançà i l’Escala. El distintiu està lligat a l’especialització en turisme cultural.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va fer entrega dels diplomes, la setmana passada, en un acte a Begur. A banda de l’Escala i Llançà, els municipis reconeguts són l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d’Alcanar, Palamós, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.

LA NOVA MARCA. Barris i Viles Marineres s’adreça a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar. Els municipis acreditats tenen una forta personalitat marcada per aspectes com ara el caràcter historicocultural, gastronòmic i paisatgístic, o per promoure esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar.

L’Agència Catalana de Turisme promou actualment tres marques de promoció del turisme cultural. Estan segmentades en la nova marca de Barris i Viles Marineres; Pobles amb Encant i les Ciutats i Viles amb Caràcter catalanes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li