L’Escala ha asfaltat el pàrquing de la plaça Nova amb plàstics

0
500

Aquesta solució, aplicada per l’empresa banyolina AMSA amb la col·laboració de la britànica MacRebur, ha permès reutilitzar uns 1.200 kg de plàstics provinents de gestors de residus locals, que els processen i netegen per a aquesta fi


L’aparcament de la plaça Nova de l’Escala, que va reobrir després de dos mesos i mig d’obres, s’ha asfaltat reutilitzant plàstics de rebuig. Aquesta solució, aplicada per l’empresa banyolina AMSA amb la col·laboració de la britànica MacRebur, ha permès reutilitzar uns 1.200 kg de plàstics provinents de gestors de residus locals, que els processen i netegen per a aquesta fi. És un material que ja havia esgotat tota la seva vida útil i no es podia tornar a reciclar, de manera que si no s’haguessin destinat aquí, haguessin anat a l’abocador o s’haguessin incinerat. Així, s’ha reduït l’emissió d’uns 1.860 kg de CO2 a l’atmosfera.

La plaça també incorporarà un nou enllumenat led, més eficient que l’anterior, i s’ha fet la preinstal·lació per tal que en els propers mesos al pàrquing també hi hagi dos carregadors per a vehicles elèctrics. Els treballs han costat 215.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li