L’Escala donarà continuïtat a les accions d’ocupació juvenil

0
1468

Un 83% dels joves que es van acollir a la primera edició d’Integrals han trobat feina o han reprès els estudis


 

15 dels 18 joves de l’Escala que han participat en el programa Integrals han trobat feina o han reprès els estudis. És el resultat d’aquesta primera experiència al municipi, que es va tancar el passat mes de març, i que està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat (SOC) i el Fons Social Europeu. Vistos els bons resultats obtinguts, l’Ajuntament ha decidit que mantindrà el servei obert mentre espera rebre una nova subvenció.

A l’Àrea de Joventut de l’Escala continuarà amb un tècnic de la Fundació Gentis, que és qui ha gestionat el servei fins ara. Les persones interessades poden dirigir-se a l’Espai Jove l’Esbotzada els dimarts, dimecres i dijous de 10 a 14 h.

El programa Integrals es va posar en marxa a l’Escala l’any passat amb l’objectiu d’orientar i donar suport als joves d’entre 16 i 29 d’anys que estaven inscrits al SOC i a Garantia Juvenil a trobar una feina o a reprendre els estudis. Dels 18 participants, el 83% ha obtingut bons resultats i els altres continuen en procés de recerca de feina.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li