L’Escala distingeix els seus esportistes

0
1552

La Festa de l’Esport va entregar la setmana passada un total de 24 reconeixements a clubs i esportistes per la seva tasca reeixida durant el 2020


La Sala Polivalent de l’Escala va ser l’escenari, divendres passat, de la Festa de l’Esport, un acte que va entregar un total de 24 reconeixements a clubs i esportistes per la seva tasca reeixida durant el 2020. Pel que fa als clubs i les entitats reconegudes, aquests van ser el Futbol Club l’Escala, el Club Bàsquet l’Escala, el CER l’Escala, el Club Tennis l’Escala, el Club Ciclista Esquenapelats, el Club Arts Marcials Yama Arashi –vinculat al CER l’Escala– i l’organització de la Cursa de la Dona local.

D’altra banda, els guardons individuals es van lliurar a les atletes Aitana Radsma, Àfrica Radsma i Marili Banegas; als pilots de motociclisme Àlex Loza, Miguel Pérez, Jordi Pérez i Nani Pérez –a aquests dos últims se’ls va reconèixer la trajectòria–; als jugadors d’hoquei subaquàtic Eloy Weitzmann i Tomàs Lloret; als regatistes Vicenç Batlle i Nerea Obeso; al piragüista Roger Garrido i a Mercè Rueda, pels seus anys de dedicació a les seccions esportives del CER.

LA FEINA QUE NO ES VEU. Durant l’acte –que va comptar amb una xerrada de l’exseleccionador català i actual cap de l’Àrea de Formació de Formadors del Barça, Pere Gratacós–, el regidor d’Esports, Boran Minic, va subratllar la gran oferta esportiva del municipi i va remarcar que «rere cada premiat hi ha una feina molt important»

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li