L’Escala consolida el piló d’amarrar de la Riba

0
715

L’efecte dels temporals ha anat debilitant la roca on se sustenta aquest piló, just a la zona on antigament hi havia hagut un forat que es feia servir com a lavabo públic que anava a parar directament al mar


L’Ajuntament de l’Escala està executant aquesta setmana diverses tasques per consolidar el piló d’amarrar de la Riba. L’objectiu: evitar riscos en la seguretat d’aquesta estructura històrica. L’efecte dels temporals ha anat debilitant la roca on se sustenta aquest piló, just a la zona on antigament hi havia hagut un forat que es feia servir com a lavabo públic que anava a parar directament al mar. Aquest forat s’ha anat engrandint per sota. I en els darrers anys també s’ha anat detectant un deteriorament progressiu del rejuntat entre les pedres que composen el piló.

Els treballs consistiran en reforçar la base i rejuntar de nou les pedres que formen el piló allà on sigui necessari. Es preveu que aquesta actuació es pugui completar durant aquesta setmana, si les condicions meteorològiques ho permeten.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li