L’Escala celebra el darrer ple municipal a la sala vella

0
514

El ple va aprovar per unanimitat un manifest, consensuat amb la resta de municipis amb flota pesquera, en favor del sector pesquer i la seva supervivència


L’Escala va viure la setmana passada el darrer ple municipal a la sala habitual de sessions. Es preveu que el pròxim plenari ja es pugui celebrar a la sala nova, un cop s’hagin enllestit els treballs a la planta baixa de l’edifici consistorial.

Pel que fa a la sessió corresponent a l’abril, el ple va aprovar per unanimitat un manifest, consensuat amb la resta de municipis amb flota pesquera, en favor del sector pesquer i la seva supervivència. També es va aprovar l’adjudicació del servei de neteja dels edificis municipals a l’empresa Polit. A més, es va decidir tornar a licitar el servei d’enllumenat públic, després que l’anterior licitació, que es va fer el 2020, hagi quedat encallada per successius recursos d’algunes de les empreses licitadores, que han impedit l’efectivitat de l’adjudicació.

CAMINS ESCOLARS SEGURS. El grup republicà de l’Escala va proposar en el ple de fer un estudi concret als entorns dels centres escolars per implantar el concepte de camins escolars segurs.

L’objectiu és implantar actuacions de mobilitat, senyalització i intervenció urbanística pensades per garantir i augmentar la seguretat viària en els entorns escolars. També es pretén conscienciar les famílies, mestres i alumnes de la necessitat d’accedir a l’escola de forma segura, autònoma i saludable i indicar la presència de mainada en un entorn concret a tots els usuaris de la via pública, especialment als cotxe. El Servei Català de Trànsit ha publicat material per fer accions en aquest sentit i ERC l’ha lliurat a l’equip de govern escalenc.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li