L’Escala cedeix un terreny per l’ampliació del CAP

0
1321

La decisió dona resposta a una demanda que va llençar la direcció del centre l’any 2016 pel volum assistencial que assumeix


 

L’Ajuntament de l’Escala ha aprovat per ple cedir gratuïtament una finca de 622 metres quadrats al Servei Català de la Salut (CatSalut) perquè pugui ampliar el CAP del municipi. El terreny es troba al costat de les actuals instal·lacions i la comissaria compartida entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, al carrer de Mossèn Salvador. La decisió dona resposta a una demanda que va llençar la direcció del centre l’any 2016 pel volum assistencial que assumeix. L’àrea bàsica de salut de l’Escala atén les poblacions de l’Escala, Albons, l’Armentera, Bellcaire d’Empordà, Sant Pere Pescador, Ventalló, Viladamat i Vilamacolum.

El Consell Municipal de Salut va expressar la necessitat d’augmentar les instal·lacions durant una reunió l’any 2016 per l’alt volum assistencial que assumeixen.

El Ple també va aprovar l’adjudicació de la casa de propietat municipal del carrer de les Roses número 27, coneguda com a Casa Matilde. Es va adjudicar per un preu de 182.506,50 euros. Amb els diners s’adquirirà patrimoni per a habitatge social.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li