L’Escala bateja el seu campus de Setmana Santa amb el nom de l’Anna Casabella

0
946

La basquetbolista i entrenadora va morir l’any passat als 30 anys a causa d’una malaltia


El record de l’Anna Casabella, basquetbolista del Club Bàsquet l’Escala que va morir als 30 anys el passat novembre a causa d’una malaltia, segueix ben present. L’entitat costanera ha decidit batejar el seu campus de Setmana Santa amb el nom de la jugadora, nascuda a la mateixa localitat i amb una llarga trajectòria al club alt-empordanès, on també era entrenadora.

En aquest sentit, des del CB l’Escala assenyalen que tenen l’organització del campus «a punt» per a la seva celebració, després que l’edició de l’any passat s’hagués de suspendre en ple auge de la covid-19. En concret, i sempre que la situació sanitària ho permeti, l’esdeveniment es farà els dies 29, 30 i 31 de març, i està adreçat a jugadors i jugadores nascuts a partir de l’any 2003 i fins al 2012. Amb relació als horaris, el campus arrencarà a les nou del matí fins la una del migdia, i a la tarda l’activitat s’iniciarà a les tres fins a dos quarts de sis.

Durant les sessions, els participants podran treballar a través dels exercicis proposats la tècnica individual, però també es faran altres iniciatives, com competicions de tir o sorteig de regals. Les inscripcions —que contemplen uns preus de 50 euros per jugadors, o de 45 euros en cas de germans— es poden fer fins al 14 de març.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li