L’Escala aprova el concurs per urbanitzar el sector dels Emperadors

0
666

Els treballs es podrien adjudicar abans de l’estiu i es posarien en marxa passada la temporada turística


El ple de l’Escala corresponent al febrer va donar llum verda al concurs per adjudicar les obres de la UA 106. Es tracta del plec de clàusules reguladores per la contractació dels treballs establerts en el projecte d’urbanització del sector dels Emperadors. Les despeses estan valorades en 2,7 milions d’euros.

El sector dels Emperadors està pendent de millores des de fa temps i es considerava àrea prioritària en el pla del municipi de zones pendents a urbanitzar. L’objectiu és adjudicar els treballs abans de l’estiu i que es posin en marxa cap a l’octubre, passada la temporada turística. El ple escalenc també va aprovar la modificació del pla general d’ordenació urbana per tal d’adaptar a la qualificació de serveis de l’espai on s’ha de construir l’estació de tractament d’aigua potable del municipi. En altres punts del plenari també es va informar de la valoració de danys provocats pel temporal Gloria, que pugen a un total de 400.000 euros. Es va demanar coordinació a les administracions per resoldre els problemes amb celeritat.

Per la seva banda, el grup municipal d’ERC va proposar la instal·lació de llambordins en record als nou escalencs que van ser deportats als camps d’extermini nazi, com Mauthausen. Aposten per posar les peces d’homenatge a la mateixa plaça on hi ha el monument genèric a totes les víctimes del nazisme.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li