Les vares alt-empordaneses viatgen a la plaça Sant Jaume per donar suport a l’1-0

0
2005

La Policia Local de Figueres aixeca acta d’alguna acció de campanya i arrenca cartells a favor del Sí


 

La campanya pel Referèndum de l’1 d’octubre ja està en marxa i en especial per aquells que donen suport a la consulta. Divendres van començar els actes, amb intensificació de xerrades i la penjada de cartells. Des d’algunes formacions a favor del Sí, s’ha informat que la Guàrdia Urbana de Figueres va aixecar acta d’un míting de campanya i també s’han vist imatges d’agents d’aquest cos municipal arrencant cartells. Al marge d’això, va ser destacable l’acte de dissabte al migdia a Barcelona, quan més de 700 alcaldes es van aplegar a la plaça Sant Jaume per donar suport al president de la Generalitat, CarlesPuigdemont. Primer van ser rebuts per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a l’ajuntament, i després es van desplaçar al Palau de la Generalitat, on els esperava Puigdemont. Al Pati de Carruatges del Palau es va mostrar una imatge d’unitat amb el Referèndum.

EL SUPORT A LA COMARCA. Actualment són 55 els municipis de la comarca que han donat suport al Referèndum. Capmany no figura a la llista publicada per l’AMI, per error. És per això que fonts municipals informen que l’alcalde, Joan Fuentes, va respondre la carta que li va adreçar el president de la Generalitat “al cap de menys de 24 hores d’haver-la rebut”.

JOVENT PEL SÍ. La plataforma alt-empordanesa ha anunciat actes per als pròxims dies a Figueres. El 22 de setembre a les 19 h hi ha previst un acte adreçat als joves a la placeta baixa de la Rambla. Pel dia 23, a les 11.30 h, es proposa l’acció “Brindis per la Democràcia” a l’aparcament de Sant Ferran.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li