Les tres curses de la Marató d’Empúries esperen més d’un miler d’atletes el proper 1 de maig

0
923

La Marató d’Empúries, que es va presentar divendres passat, aprofundeix en aquesta novena edició en els canvis introduïts l’any passat, apostant per l’oferta de tres curses diferenciades: la marató, la mitja marató i la cursa de 10 quilòmetres. El ritme d’inscripcions es superior a l’any passat, de manera que es preveu novament superar de forma àmplia el miler d’atletes el dia 1 de maig, entre les tres curses –el 2010 es va arribar als 1.420 inscrits-.

 

El recorregut serà el mateix que en l’anterior edició, en què ja es van introduir canvis destacats per tal d’intentar fer-lo més atractiu per als corredors i potenciar algunes zones, com la d’Empúries –per on es passa dues vegades- i el nucli urbà. Aquest any s’aposta per l’animació en aquells punts més solitaris del recorregut, per tal de donar ànims als participats. Així, al tram entre Bellcaire i l’Escala es preveu que hi hagi tres grups musicals que faran més amena la cursa.

 

La prova de la marató arriba a la novena edició i és al mateix temps Campionat de Catalunya. Com es tradicional, totes les curses sortiran i arribaran al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. La sortida de la marató serà a dos quarts de nou del matí del dia 2 de maig, amb un temps màxim per completar-la de sis hores. L’edat mínima per participar en aquestes proves és de 18 anys, excepte en el cas de la cursa de 10 km, en la qual es pot córrer a partir de 16.

 

Més informació i els reglaments de les tres competicions els podeu trobar a la web www.maratoempuries.org.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li