Les Tintoreres de Llançà organitzen una jornada solidària

0
664

‘Recuperem el cap de Creus!’ programa diverses propostes esportives i d’oci en els municipis afectats pel greu incendi del 16 de juliol


El Club Tintoreres de Llançà està preparant una jornada per ajudar a la recuperació del Parc Natural, organitzant activitats solidàries durant el proper 10 d’octubre. Per fer-ho ha programat diverses propostes que s’adeqüen a tots els nivells, com una nedada amb una modalitat de 5 km i una altra de 2,5 km, una caminada pel Port de la Selva de 8 km, una ruta de dues hores en caiac i també un concert amb taquilla inversa a l’Església de La Selva de Mar, amb Joe Psalmist & The Gospel Train.

Aquestes activitats permetran gaudir de l’entorn del Parc Natural tant per terra com per mar i es realitzaran dins els termes municipals de Llançà, El Port de la Selva i La Selva de Mar, municipis afectats pel greu incendi del 16 de juliol d’enguany, on es varen cremar 400 hectàrees de vegetació del Parc Natural del Cap de Creus. A més a més, diversos restaurants i comerços d’aquests municipis col·laboraran destinant-hi una part de la recaptació d’aquell dia.

Les inscripcions a les activitats es poden fer a través de l’Oficina de Turisme de Llançà, amb el correu electrònic turisme@llanca.cat, o bé a través del telèfon 972 380 855.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li