Les rases al barri del Culubret destapen una antiga polèmica

0
592

 Fa temps que el barri del Culubret és conegut per molts dels ciutadans de la capital alt empordanesa com el Bronx o el Far West (el barri està ubicat a la zona oest de la ciutat) de Figueres. Una sèrie d’actes incívics interminables l’han fet mereixedor d’aquesta irònica etiqueta de qualitat.
L’últim episodi ha estat, novament, del tot surrealista. Un grup de veïns del barri van obrir al bell mig del carrer Major, durant la matinada de dilluns passat, 10 d’agost, diverses rases a terra i, a més, van senyalitzar-les pintant al davant la paraula “Stop”. La finalitat d’aquesta actuació no oficial a la via pública es va originar arran del malestar que hi ha entre alguns dels veïns residents en aquesta àrea calenta de la vila, farts que motos i cotxes circulin a gran velocitat per aquest carrer concret i que l’Ajuntament no hi posi cap mesura per resoldre-ho.

crònica dels fets. Segons alguns veïns, un nen va ser atropellat dues setmanes enrere per aquesta causa al mateix carrer, fet que hauria esgotat la paciència d’un petit grup, fins al punt que, armats degudament amb un compressor, van decidir aplicar la seva pròpia solució, atenent a la petició no satisfeta per part de l’Ajuntament d’instal·lar esquenes d’ase al carrer. Quan la Guàrdia Urbana es va desplaçar al lloc dels fets, alertada per la trucada d’alguns veïns que denunciaven el soroll, ja no hi van trobar ningú.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li