Les propostes del centre Arbar omplen d’art la Vall de Santa Creu

0
2004

La Vinya del Clumet ha acollit els treballs de les artistes Mireia Coromina, Isabel Banal i Carme ViĂąas


“El centre d’art i cultura Arbar, del Port de la Selva, va engegar dissabte passat, 8 de juliol, el cicle “Accions experiencials conreades des de l’imaginari ecopoètic”, format per dues jornades d’accions performatives i que és una de les dues propostes programades per aquest estiu. En aquesta primera jornada es van poder veure, al paratge de la Vinya del Clumet, a la Vall de Santa Creu, els treballs de les artistes Mireia Coromina (Reproduir la terra), Isabel Banal (Amb la suor del teu front I) i Carme Viñas (Connecting message), que han estat gairebé un any explorant, estudiant i familiaritzant-se amb l’entorn de la vall a través de l’experimentació i la reflexió crítica. El cicle es completa amb una exposició de les intervencions, que es va inaugurar el mateix dissabte 8 de juliol i que es pot visitar fins al 19 d’agost al centre Arbar.

El cicle es clourà el proper 19 d’agost amb una segona jornada d’accions, a càrrec de les mateixes artistes, al centre Arbar i a la Vinya del Clumet, a partir de les 7 de la tarda.

La segona proposta d’Arbar per aquest estiu, que es farà el 30 de juliol, porta per títol Cicle AA+AA 2017 i consisteix en un total de 15 accions, esdeveniments i intervencions a càrrec de 15 artistes que han mantingut un vincle amb el centre. La proposta es completarà amb el concert Ombra mai fu, a càrrec d’Àngel Villagrasa (baix continu) i Joana Canalias (soprano).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li