Les platges es posen a punt coincidint amb la fase zero

0
972

A Roses, per exemple, les actuacions s’han fet a la platja Nova, a la del Salatar, Santa Margarida i també a Canyelles i l’Almadraba


Amb el primer estadi de la desescalada els ajuntaments han iniciat les tasques de condicionament de les platges. Aquest any hi ha els protocols antiCovid i els treballs s’han iniciat més tard del que era habitual.

A Roses, l’Ajuntament va començar la neteja de les platges i el perfilament de la sorra la setmana passada, perquè s’hi pugui treballar amb les millors condicions. Les actuacions s’han fet a la platja Nova, a la del Salatar, Santa Margarida i també a Canyelles i l’Almadraba.

Paral·lelament, els serveis de neteja de Roses continuen amb la intensificació de la neteja del passeig Marítim, amb desinfeccions extres diàries, ja que aquest és un dels punts que rep una major afluència de persones al llarg del dia per passejar o fer esport.

EMPURIABRAVA. La neteja en aquestes platges també es va reprendre la setmana passada. S’havia iniciat després del temporal Gloria i amb l’estat d’alarma va quedar interrompuda. Dies després va arribar una altra llevantada. Les actuacions han tornat i ara es tracta de deixar la sorra ben neta. Això es farà amb diverses operacions i quan acabin es col·locaran les passeres, juntament amb Castelló 2000. El procés serà més llarg perquè actualment encara es treballa amb la meitat de la plantilla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li