Les Nits d’Acústica, a punt

0
1196

La segona edició d’aquest format alternatiu es prepara per poder acollir fins a 16.000 persones en tres dies


Sota el lema «La cultura també cura», la segona edició de les Nits d’Acústica tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’agost a la capital de l’Alt Empordà. Aquests dies la organització està acabant d’enllestir els darrers detalls, com el muntatge de l’escenari del Parc de les Aigües, que tindrà capacitat per a 1.150 persones. Aquest escenari, juntament amb el de la plaça Josep Pla, la plaça Catalunya i el Teatre El Jardí, acolliran en total vint-i-una actuacions amb artistes de primer nivell com Nathy Peluso (28 d’agost) Manel (27 d’Agost), Oques Grasses (27 d’agost), Zoo (28 d’Agost), Rigoberta Bandini (26 d’agost), Macaco (27 d’agost), Els Pets (28 d’agost) i Mishima (26 d’agost).

A més a més, el festival també aposta per músics de l’escena emergent, com Magalí Sare (28 d’agost), Marcel i Júlia (27 d’agost), Ginestà (27 d’agost), l’artista empordanesa Joina (26 d’agost) i els guanyadors del Sona9, Reïna (26 d’agost). També formen part del cartell Somboits (26 d’agost), Entresol Segona (27 d’agost) i Guillola (28 d’agost). Els tres grups van ser seleccionats entres les més de vint propostes que va rebre l’organització, després de fer una crida als grups emergents de la ciutat de Figueres.

MODIFICACIONS D’ÚLTIMA HORA. A causa de les limitacions horàries imposades pel Procicat en l’aplicació del toc de queda, algunes actuacions han vist modificada la seva hora d’inici. Els concerts de la Plaça Catalunya previstos inicialment a les 21.30 (Pau Vallvé, Ginestà, Ovidi 4 feat Toti Soler) s’avancen a les 20.30 h i els de les 00:00 (Mishima, Macaco, Els Pets), es faran finalment a les 23 h. També s’avancen els horaris al Parc de les Aigües de Rigoberta Bandini i Manel, previstos a les 21.30 h, que començaran a les 20.30 h, i el de Nathy Peluso també veurà modificat el seu horari i passa de les 21.30 h a les 20.45 h. Les darreres actuacions musicals d’aquest escenari (La Pegatina, Oques Grasses, Zoo) també avancen l’hora d’inici i començaran a partir de les 23 h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li