Les millors promeses del pĂ del, a Figueres

0
1887

El Club PĂ del Indoor Figueres acollirĂ  durant els propers dos caps de setmana del Super Gran Slam de menors


Les instal·lacions del Club Pàdel Indoor Figueres seran l’escenari durant els propers dos caps de setmana del Super Gran Slam de menors, l’única prova del Circuit Català de Pàdel de joves que es realitza enguany a la demarcació de Girona. El campionat va tancar inscripcions el passat 18 d’octubre amb un total de 148 parelles, repartides entre les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior i, al seu torn, en modalitats masculines i femenines.

Pel que fa al torneig, aquest es dividirà en dues fases: de divendres a diumenge d’aquesta setmana es jugaran les fases prèvies i les respectives consolacions, mentre que el proper cap de setmana es disputaran els quadres finals.

«L’objectiu d’organitzar un campionat de menors d’aquest nivell és posicionar el club i la ciutat de Figueres al capdavant de Catalunya i, d’altra banda, servir de motivació als jugadors de la nostra escola, que enguany ja compta amb uns 80 palistes», explica el director del club, Sergi Curto.

Els partits de divendres es jugaran a les 19 h, mentre que els dissabtes seran de 9 a 20 h, i els diumenges, de 9 a 14 h. L’entrada és gratuïta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li