Les goteres, un problema al poliesportiu

0
1328

Degut a les fortes pluges d’aquests dies, clubs com l’Adepaf Figueres han hagut de fer miracles per programar els entrenaments


El poliesportiu de Figueres va haver d’afrontar la setmana passada un problema recurrent quan el temps està monopolitzat per l’aigua de les pluges: les goteres.

“És un problema amb què ens trobem cada vegada que les pluges sĂłn una mica abundants. Primer, perquè hi ha el perill que els jugadors es facin mal; i segon, perquè s’han de posar galledes i senyalitzar les zones de goteres. Imagina’t una pista de bĂ squet amb una vintena de jugadors –quan les inclemències del temps fan la guitza a dins del poliesportiu s’hi aglutinen diferents equips per entrenar– i zones senyalitzades… fer entrenaments de qualitat Ă©s impossible”, diu Xavi VallmajĂł, el director esportiu d’un Adepaf que va haver de fer miracles per realitzar les sessions.

Esportivament, l’equip sots-25 va obtenir un triomf administratiu davant el CB Castelló, que no es va presentar afectat per les baixes. D’altra banda, els veterans van iniciar el seu segon curs amb triomf (69-43 contra el BC Palafrugell) i la CEBA va celebrar la primera jornada amb uns 120 nens i nenes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li