Les escoles s’interessen per un canal de vídeo intern i per un joc interactiu en línia

0
1490

Directors i coordinadors d’informàtica de diferents centres escolars de l’Alt Emprodà van participar la setmana passada a la Jornada sobre Solucions Tecnològiques per a Centres Educatius que va tenir lloc a Figueres


 

El Mistery Skype: un joc interactiu d’abast internacional que, a través de la popular plataforma de viedoconnexió, connecta diferents aules de diverses escoles d’arreu del món perquè els alumnes juguin a esbrinar en quin país es troba l’altra escola. Així els infants poden aprendre geografia i cultura, i també descobrir les diferències i similituds amb altres nens de la resta del món.

Aquesta és una de les eines que va cridar més l’atenció a la desena jornada de directors i coordinadors d’informàtica de diferents centres escolars de l’Alt Emprodà que la setmana passada van participar a la Jornada sobre Solucions Tecnològiques per a Centres Educatius que va tenir lloc a Figueres. La sessió estava organitzada per SEMIC, una de les principals empreses de solucions i serveis tecnològics de la península Ibèrica, i comptava amb al col·laboració de Microsoft i d’HP. Es va fer a l’Hotel Emprodà, i va ser gratuïta. L’objectiu era presentar les solucions tecnològiques que hi ha al mercat per a la indústria educativa i, alhora, trobar les aplicacions més adequades per a cada centre.

Una altra de les aplicacions que va cridar l’atenció dels participants és el Microsoft Stream, un canal de vídeo exclusiu per als centres educatius que està restringit i tutelat per l’escola. Així, la comunitat educativa pot crear i compartir els muntatges d’una manera completament segura.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li