Les dues noves lĂ­nies de bus transfrontereres, en marxa

0
916

La C3 unirà Figueres amb el Voló passant per la Jonquera, i la C4 amb Sant Llorenç de Cerdans passant per Maçanet


 

El projecte Europeu ConnECT —que té com a socis la Generalitat de Catalunya, la Regió d’Occitània i el Consell Departamental dels Pirineus Orientals— va estrenar ahir (dilluns) les dues línies regionals internacionals d’autobús que connectaran l’Alt Empordà amb la Catalunya del Nord de manera diària i en els dos sentits de la marxa, operades per la companyia Teisa. Les línies, batejades com a C3 i C4, possibilitaran la connexió fins a Perpinyà, previ transbordament.

El recorregut C3 funcionarà cada dia, inclosos festius (entre les 6.25 h i les 21.50 h), i tindrà parades a Figueres, Hostalets de Llers, Pont de Molins, N-II, la Jonquera (amb serveis fins a Agullana i Cantallops), els Límits i el Voló, amb connexió a Perpinyà. La línia C4, que estarà operativa de dilluns a dissabte excepte festius (entre les 7.30 h i les 20.40 h), seguirà el següent recorregut: Figueres, Pont de Molins, Les Escaules, Boadella, Biure, Darnius, Maçanet de Cabrenys, Tapis, Costoja i Sant Llorenç de Cerdans, amb connexió a Arles de Tec i Perpinyà.

El director-gerent de Teisa, Àlex Gilabert, destaca que, tenint en compte el gran nombre de francesos que es desplacen fins a la Jonquera, la C3 «pot ser una demanda potencial molt raonable». «Per què no anar a comerços de La Jonquera en autocar des de Perpinyà o el Voló? Ara, serà possible», afegeix. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li