Les creus grogues de les platges apareixen a l’Escala

0
1258

Diversos CDR de les comarques gironines en van clavar fins a 1.500 entre la platja de Riells (és on més n’hi havia), la del Port d’en Perris, la platja de les Barques i la del Portitxol d’Empúries


 

Les platges de l’Escala es van despertar diumenge plenes de creus grogues per denunciar «la mort de les llibertats» i «el retrocés dels drets civils» a Catalunya. En concret, diversos CDR (Comitès de Defensa de la República) de les comarques gironines en van clavar fins a 1.500 entre la platja de Riells (és on més n’hi havia), la del Port d’en Perris, la platja de les Barques i la del Portitxol d’Empúries.

Es tracta d’un acte que també vol reclamar la llibertat dels «presos polítics» i que fa un mes ja es va fer a les platges del Port de la Selva i Cadaqués, i a Argelers (Catalunya del Nord). Tal com ja va avançar HORA NOVA, l’objectiu és que les creus vagin recorrent diferents poblacions del litoral de la Costa Brava. En aquest cas, l’acció s’ha fet coincidint amb la Marató d’Empúries, que es va disputar diumenge a l’Escala i en la qual van participar unes 1.700 persones.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li