Les cases protegides de Vilafant estaran a punt a finals d’any

0
1272

Seran 16 cases adossades amb accés des del carrer Mercè Rodoreda


La construcció de 16 habitatges protegits a la zona dels Camps d’en Pineda de Vilafant avança a bon ritme, i es preveu que estiguin acabats a finals d’aquest any. Els immobles els està construint el Patronat de la Santa Creu de la Selva gràcies a una permuta que es va fer el 2016 amb l’Ajuntament (el consistori va cedir els terrenys a canvi de l’espai de la rectoria i del Cau).

Seran 16 cases adossades amb accés des del carrer Mercè Rodoreda. Al soterrani hi haurà un garatge amb capacitat per a dos vehicles i un traster; i al primer pis, tres habitacions i serveis. També tindran terrassa i jardí, i estan dissenyades per aprofitar al màxim la llum solar.

Aquesta setmana l’alcaldessa, Consol Cantenys; l’arquitecte municipal, la tècnica d’habitatge del consistori i representants del Patronat hi han fet una visita d’obres. I Cantenys va dir: « Som conscients que a Vilafant hi ha demanda i necessitat d’habitatge assequible. Aquesta promoció, que serà de lloguer, ens permetrà disposar d’habitatge assequible, per donar resposta a, per exemple, joves o famílies que volen començar el seu projecte vital al nostre municipi».

Per poder accedir a aquests habitatges cal estar inscrit al Registre de Sol·licitants d’Habitatge de Protecció Oficial de Catalunya en el darrer any, ser major d’edat, viure a Catalunya, no tenir cap habitatge en propietat i complir amb el límit d’ingressos que marca la normativa. La tècnica municipal d’habitatge ofereix assessorament a través del telèfon 972 54 60 20.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li