Les Beques Agita 2020 seleccionen cinc projectes

0
938

Les Beques Agita tenen com a objectiu l’ajut a la creació, producció, exhibició, difusió de les arts i fomentar la creativitat facilitant l’aparició, el desenvolupament i la consolidació de projectes artístics contemporanis


«Suro», «Long», «El públic és l’orquestra», «Volverás a casa» i «Filar» són els cinc projectes que han estat premiats amb les Beques Agita 2020, convocades per l’Ajuntament de Figueres. El jurat ha escollit aquestes propostes després d’estudiar i valorar els divuit projectes presentats, segons els criteris que indiquen les bases de la convocatòria.

Les Beques Agita tenen com a objectiu l’ajut a la creació, producció, exhibició, difusió de les arts i fomentar la creativitat facilitant l’aparició, el desenvolupament i la consolidació de projectes artístics contemporanis. El jurat escull els projectes tenint en compte la qualitat, la viabilitat del projecte, l’originalitat, la innovació, la contemporaneïtat i la relació i l’interès dels projectes per Figueres i la comarca.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li