Les barraques del futur

0
904

Les primeres barraques de la Santa Creu es van instal·lar a la plaça de la Palmera fa 25 anys. Després hi ha hagut altres escenaris: Ca la Lucrecia, la Fàbrica de Talc i, l’actual, la plaça Europa. És possible que les barraques s’acabin instal·lant al Castell de Sant Ferran, a la Rambla o, per exemple, al Parc de les Aigües? De tot això i d’altres qüestions se’n parlarà a la comissió que s’encarregarà de debatre sobre el nou model de l ‘Embarraca’t.
Actualment, s’està en la fase de comunicar a les diferents entitats de la ciutat la creació d’aquesta comissió. El funcionament serà assambleari i es descarta, en principi, el sistema de la votació. Totes les decisions es debatrien per arribar a acords però allò establert no seria vinculant. La comissió estarà encapçalada pel regidor de Joventut, Pere Giró, després que moltes entitats, especialment les JERC, hagin demanat canvis insistentment. La comissió estarà formada pels representants del Consell Local de Joventut; d’entitats no juvenils; de les federacions de les Associacions de Veïns i dels grups municipals.
Ara queda en dubte per quan es preveu l’aplicació del nou model de barraques. De moment hi haurà reunions durant els pròxims tres mesos i caldrà veure a quines conclusions s’arriba i si l’Embarraca’t es converteix en l’Acústica del maig que alguns voldrien.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li