Les ajudes d’Empresa per als cellers amb DO, en marxa

0
631

La subvenció consisteix en una aportació màxima de 1.200 euros per cada treballador, amb un màxim de 6.000 euros per celler


 

Des del passat divendres, 20 de novembre, i fins al pròxim dia 17 de desembre, els cellers catalans amb denominació d’origen afectats per la Covid-19 ja poden demanar els ajuts del Departament d’Empresa i Coneixement, una mesura dotada amb 1,65 milions d’euros. En concret, aquesta línia s’adreça als cellers inscrits en alguna de les DO catalanes amb treballadors d’alta afiliats al Sistema Especial per a treballadors per compte d’altri agraris.

Es podran beneficiar d’aquests ajuts els cellers que compleixin, entre d’altres, aquests requisits: tenir la condició de celler; estar inscrits a alguna de les denominacions d’origen de Catalunya; tenir la condició de pime; tenir la seu social o seu operativa a Catalunya i haver patit una reducció de la facturació de com a mínim el 20% durant el període inclòs entre el 14 de març i el 20 de juny de 2020. Pel que fa a la subvenció, consisteix en una aportació màxima de 1.200 euros per cada treballador, amb un màxim de 6.000 euros per celler. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li