Les aigües obertes se citen a Llançà

0
1920

El CN Tintoreres de Llançà organitza aquest cap de setmana la primera edició de l’Open Water Weekend


Com no pot ser d’altra manera, l’arribada de les temperatures estiuenques incentiva l’aflorament de determinades disciplines esportives. Una d’aquestes és la natació en aigües obertes, una pràctica molt habitual al litoral alt-empordanès tenint en compte les bones condicions que brinden les aigües de la Costa Brava.

En aquest sentit, el tret de sortida a la comarca tindrà lloc aquest cap de setmana –15 i 16 de juny– a Llançà amb la primera edició de l’Open Water Weekend 2019, una proposta impulsada pel Club Natació Tintoreres Llançà que omplirà d’activitats i propostes el municipi costaner.

Així, el dissabte s’iniciarà amb una matinal amb activitats per a nedadors i, també, per a les seves famílies: des de sessions de ioga fins a activitats de slow swimming i ecoswimming. A la tarda, l’Open Water Weekend comptarà amb una xerrada amb la presència de la reconeguda nedadora Margarita Tita Llorens. A la nit, per la seva banda, hi haurà l’anomenat Street Food Summer, que oferirà música i tapes gastronòmiques.

L’activitat merament esportiva arribarà diumenge, que se celebraran les travessies de 2 i 4 quilòmetres amb sortides des de Cala Bramant i Garbet, respectivament. Tots dos recorreguts tindran el mateix destí: la platja del Port.

REREFONS SOLIDARI. El projecte organitzat per Tintoreres Llançà estarà agermanat, a més, amb l’Associació Aigua Solidària, que treballa per millorar els recursos hídrics als pobles més petits de l’Índia. Aquest, però, no serà l’únic vessant solidari de l’activitat, ja que una part dels beneficis obtinguts de les diferents activitats de pagament del programa aniran destinats a la Fundació Josep Carreras, entitat que treballa en la lluita contra la leucèmia.

L’Open Water Weekend 2019 comptarà amb el suport de Vies Braves com a col·laborador principal. Un lligam que des del club empordanès esperen que continuï ferm i sigui capaç d’anar-se enfortint per convertir Llançà en un focus important de la natació en aigües obertes del país.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li