Les aigĂĽes obertes banyen la comarca

0
1241

El CN Swimfaster inicia aquest diumenge a l’Escala la segona edició del circuit Open Water Tour


Arriba la calor i això és sinònim, entre altres coses, d’aigua. I més concretament d’aigües obertes, una disciplina cada vegada més creixent a la comarca incentivada, per exemple, a través del circuit Open Water Tour organitzat pel CN Swimfaster Salt amb la col·laboració de la Federació Catalana de Natació.

Enguany, l’itinerari resseguirà les mateixes destinacions que l’any passat, amb l’Escala com a parada inaugural (4 quilòmetres, aquest diumenge) d’un recorregut que també passarà per Cadaqués (3 quilòmetres, 18 de juny) i Llançà (2 quilòmetres, 6 d’agost).

“L’edició d’aquest any es presenta amb moltes ganes i amb una novetat destacable, una nova categoria de neoprè”, assenyala el director tècnic de l’entitat, el jonquerenc Sergi Aznar, qui també parla de canvis en el volum de participants: “Aquest any hem decidit limitar les inscripcions a 200 nedadors, volem més exclusivitat i afavorir que els participants puguin gaudir el màxim de les travesses i el seu entorn”.

El circuit, que compta amb la col·laboració dels tres ajuntaments dels municipis, preveu enguany superar els registres de participació assolits el 2016. Una fita, aquesta, que va per bon camí, ja que tal com concreta Aznar, el ritme de les inscripcions per participar a la prova d’aquest diumenge a l’Escala és bo, amb “molta gent de la zona de Barcelona”. “Ampliar el nom de l’Open Water Tour a una altra província és molt positiu per al turisme esportiu del territori”.

NOMS PROPIS. A la primera prova de l’Escala hi haurà, entre d’altres, Dani Morales, olímpic als Jocs de Sydney 2000; Rafa Cabanillas; recordman europeu Master en 1.500, i Lola Balbuena, recordwoman del CN Sabadell.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li