L’equip femení, en marxa

0
774

Els equips femenins de la Unió Esportiva Figueres començaran a competir el curs vinent


 

El passat divendres, al Museu del Joguet de Catalunya, la Unió Esportiva Figueres va presentar la campanya de captació de jugadores per als equips femenins que l’entitat blanc-i-blava posarà en competició a partir del curs vinent, tal com va destacar el president del club, Narcís Bardalet.

En aquest sentit, el període d’inscripció s’obrirà aquest divendres, 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora. «No podem viure d’esquena a la societat. Aquesta és una demanda que m’han fet arribar molts socis» va dir Bardalet.

Les inscripcions s’adrecen a totes les noies, tant de Figueres com de l’Alt Empordà o de la resta de les comarques gironines, sense barreres d’edat i que tinguin un objectiu clar: formar part de la nova secció de futbol femení de la Unió.

«El que tenim molt clar és que no anem a fer mal als equips de la comarca que tenen futbol femení. No anirem a captar jugadores, sinó que comptarem només amb les que lliurement s’inscriguin amb nosaltres», va detallar Roman Martínez, responsable de l’àrea esportiva.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li