L’Entre Castells trepitja fort

0
1711

La cursa de muntanya de Vilajuïga continua la seva evolució i reforça les cinc proves i la Fira de Muntanya


 

La cinquena edició de la cursa de muntanya Entre Castells, que es farà del 2 al 4 de març, tornarà a situar Vilajuïga al mapa del trail català. Plenament consolidada, la prova organitzada pel Grup Excursionista Capgirell, que ja compta amb més d’una seixantena d’inscrits entre totes les curses quan encara resten setmanes perquè se celebri, es va presentar divendres passat al concessionari BMW Oliva Motor Girona, patrocinador oficial de la cursa d’aquest 2018.

Des d’aquestes instal·lacions el president del Capgirell, Eric Torres, va apuntar que aquest any no només s’esperen corredors catalans i espanyols, sinó que la trail alt-empordanesa ha trencat fronteres i ja hi ha inscrits, també, participants provinents del sud de França o de Bèlgica.

Amb l’imponent Parc Natural del Cap de Creus com a espectador d’excepció, els corredors podran resseguir els recorreguts que uneixen les fortaleses de Quermançó i Sant Salvador amb les cinc curses habituals: d’una banda, la Trail (de 30 km), l’Express (16 km) i l’Sprint (8 km), que es faran diumenge al matí, i d’altra banda, la Vertical (2,5 km per la pujada per la Veta Negra) i la Kids, que es disputaran dissabte.

PARTICIPACIÓ. A part dels corredors amb llicència, el caire popular de la prova augmenta any rere any amb els participants que volen córrer com a repte personal. Entre uns i altres, els organitzadors esperen que un cop tancades les inscripcions _el 22 de febrer a les 12 de la nit_ les inscripcions augmentin i s’arribi al voltant dels 800 corredors. De moment, el rècord d’inscrits es va registrar l’any passat amb gairebé 600 participants.

LA FIRA, A L’ALÇA. La cursa d’aquest any comptarĂ  tambĂ© amb la participaciĂł d’Aina CusĂ­ i Gabriel Campistol, qui des de fa uns mesos s’han unit al projecte amb l’objectiu de potenciar una prova que, mĂ©s enllĂ  del vessant merament competitiu, continuarĂ  atorgant molt de protagonisme a la Fira de Muntanya i Esports d’Aventura que es farĂ  durant tot el cap de setmana.

En aquest sentit, la fira d’enguany, que comptarà amb espectacles, curses infantils, xerrades o tallers, entre altres activitats, preveu concentrar una vintena d’estands de marques relacionades amb el món del trail.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li