L’entitat Roba Amiga obre un local a Figueres

0
645

Aquesta entitat recull roba usada, roba de llar, sabates i altres residus tèxtils a través de diversos contenidors taronges que es troben ubicats a diferents punts de la ciutat


El número 32 del carrer Vilafant de Figueres és des del passat divendres un nou local de l’entitat Roba Amiga de Figueres. La nova botiga de roba es va inaugurar oficialment el passat divendres 4 de febrer en un acte que va comptar amb la presència d’Emma Guillamet, membre del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Xavier Turró, cap de Sostenibilitat de l’Ajuntament Figueres, i Sònia Trilla, regidora de Serveis Urbans i Medi Ambient.

Aquesta entitat recull roba usada, roba de llar, sabates i altres residus tèxtils, a través de diversos contenidors taronges que es troben ubicats a diferents punts de la ciutat. Posteriorment donen una segona vida al material recollit amb un model de negoci eficient, que redueix al màxim els residus tèxtils a través d’un model que promou la inserció de persones amb risc d’exclusió social.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li