L’encesa dels llums dalinians marca el tret de sortida de la campanya de Nadal

0
491

La posada en marxa de la il·luminació nadalenca que engalana els carrers figuerencs amb motius dalinians va marcar dissabte el tret de sortida d’una de les campanyes comercials més importants de l’any. Enguany s’han instal·lat 270 llums (tots leds) que estaran oberts cada dia (entre les 18 h i les 23 h) fins al 6 de gener.
La pluja va obligar a traslladar l’acte d’encesa a la plaça Catalunya, però no va impedir que hi assistís en Fumera, ni que tinguessin lloc les activitats complementàries que hi havia preparades: l’actuació de la coral de l’escola Sant Pau i la castanyada popular. L’acte de presentació va anar a càrrec de Bel Bellvehí i Anna García, que són guies turístique de la ciutat. I això va ser així perquè per segon any consecutiu han organitzat una sèrie de visites guiades familiars per mostrar la història que envolta els llums dalinians. Sota el nom de Nadalí, les visites compten amb la complicitat de comerciants, hotelers i restauradors.
Per complementar la campanya nadalenca, l’Ajuntament té previst inaugurar divendres el Mercat de Nadal, que enguany compta amb algunes novetats. Una de les més destacades és el seu trasllat a la part alta de la Rambla (havia d’ocupar tota la part central però l’esvoranc provocat pels aiguats ha fet canviar els plans). A més, enguany les paradetes estaran instal·lades en casetes de fusta que també s’il·luminaran amb motius nadalencs, i obriran cada dia fins al 24 de desembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li