L’empresa Àltima inaugura el primer tanatori de Llançà

0
1387

La inauguració del centre va aplegar diverses persones del municipi i de l’entorn, entre les quals hi havia l’alcalde de Llançà i president de la Diputació, Pere Vila, directius de l’empresa funerària, l’empresari Antoni Escudero i el doctor Narcís Bardalet


 

Jornada de portes obertes dissabte al primer tanatori de Llançà que ha construït l’empresa Àltima Serveis Funeraris. La inauguració del centre va aplegar diverses persones del municipi i de l’entorn, entre les quals hi havia l’alcalde de Llançà i president de la Diputació, Pere Vila, directius de l’empresa funerària, l’empresari Antoni Escudero i el doctor Narcís Bardalet.

El nou equipament, que entrarà en funcionament aquesta setmana, està situat a la carretera de Portbou, núm. 1, al costat del Cementiri Municipal dels Ximblars. A banda de donar servei a Llançà, l’objectiu també és donar servei a altres municipis pròxims de la Costa Brava Nord, com Portbou, Colera, el Port de la Selva i la Selva de Mar. Àltima no descarta la resta de poblacions properes si els residents sol·liciten els serveis.

En la construcció del Tanatori, Àltima ha invertit 250.000 euros. L’equipament és un edifici aïllat de 238 m2, d’accés exterior directe des de la via pública, en planta baixa. Disposa d’una sala de vetlla completament equipada i amb serveis propis -guarda-roba, nevera i cafetera- i un oratori multiconfessional amb capacitat per a 60 persones, a més de recepció i dependències d’atenció personalitzada a les famílies. L’edifici inclou també un aparcament interior exclusiu per a 11 vehicles.

L’alcalde, Pere Vila, creu que amb el nou servei «es cobrirà una necessitat existent, ja que garantirà un servei funerari de proximitat i permetrà que els veïns i les veïnes puguem fer la vetlla al mateix municipi sense dependre del vehicle per anar a altres poblacions».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li